Over mij

Hi! Leuk dat je op mijn blog zit. Ik ben Jennifer Schoone (34) en ik woon met Niels, Oliver en June in Winkel. In 2014 besloot ik mijn levensstijl drastisch om te gooien en de suikers uit mijn eten te schrappen. Veel te zwaar en ellendig van de suikerverslaving heb ik het roer omgegooid. Na ruim een jaar was ik 38 kilo afgevallen. Supertrots op dit resultaat, en niet snel daarna raakte ik in verwachting. Oliver Seppe is geboren in juni 2016. Het moederschap was genoeg voer om over te bloggen en zo verschoof mijn shift op dit blog van gezondheid, afvallen naar het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. In januari 2019 werd na een zeer turbulente zwangerschap June Hazel geboren. Vlak voor haar geboorte besloten mijn man en ik dat we uit het drukke Hoofddorp weg wilden en kochten een huis in Winkel. En zo verlieten we in juni 2019 de randstad voor de rustige polder. Geen vliegtuiglawaai meer. En vogeltjes om je heen als je wakker wordt. We zijn nog elke dag blij met deze beslissing.

Ik blog niet meer met regelmaat over mijn leven, maar kijk nog steeds met trots terug op mijn blogs uit die tijd. En mijn blogs als nieuwe moeder. In januari 2021 ben ik eigen webshop begonnen www.inpakkeniseenfeestje.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je cadeau heel leuk in te pakken. Het was een sprong in het diepe, maar het bevalt me uitstekend.

Heb je een vraag, dan hoor ik het graag!

Liefs Jennifer

2 Comments

 • Reply Ilana Tummers 7 september 2015 at 09:43

  Hey,

  Met veel belangstelling lees ik regelmatig je blogs….Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar hoe jouw voedingspatroon er zo’n beetje uit ziet op een dag? Ik wil zelf ook gaan beginnen met afvallen (is ook hard nodig) en sporten maar ik weet niet goed wat ik aan moet met mijn voeding en wat ik het beste voor producten kan eten…Suikers schrappen snap ik natuurlijk wel maar verder?

  Groetjes, Ilana

  • Reply Jennifer 7 september 2015 at 18:58

   Hi Ilana, wat leuk dat je mijn blogs leest! 🙂 Op mijn blog heb ik een week lang bijgehouden wat ik eet in een week. En binnenkort update ik weer een nieuwe week. Misschien haal je daar wat inspiratie vandaan. Ik eet zo min mogelijk bewerkte producten. Dus geen eten uit pakjes of zakjes en zoveel mogelijk biologisch. Ik heb vooral gekeken naar wat goed werkt bij mij, en dat is niet elke maaltijd koolhydraten en meer eiwitten en vetten. Kijk ook eens hoe je reageert op brood en melk bijvoorbeeld. Ik weet niet of je brood eet, maar het kan zijn dat je lichaam zich daar niet zo prettig bij voelt. En dat is eigenlijk de grootste boodschap: luister naar je lichaam, waar voel je je echt prettig bij. Voedt het in plaats van alleen te vullen. En ga vooral sporten (meer bewegen)! Daar word je lijf heel blij van:) Hopelijk heb je een beetje op weg geholpen. Groetjes Jennifer

  Leave a Reply