Over mij

Hi! Leuk dat je op mijn blog zit. Ik ben Jennifer Schoone (29) en ik woon met Niels en Oliver in Hoofddorp. In april 2014 besloot ik mijn levensstijl drastisch om te gooien en de suikers uit mijn eten te schrappen. Veel te zwaar en ellendig van de suikerverslaving heb ik het roer omgegooid. Na een half jaar heb ik al zo veel progressie gemaakt dat ik me niet voor kan stellen dat ik ooit nog anders wil leven. Ik ben ruim 38 kilo afgevallen en het einde hiervan is nog niet in zicht. Mijn conditie is verbeterd. Mijn huid is rustiger en ik ben zelf rustiger.

Ik deel veel van mijn ‘journey’ via de hashtag #ooitwordikfit op Instagram. En hier krijg ik veel steun van andere IG’ers. En ik merkte dat dat helpt. Gedeelde smart is halve smart. Om meer mensen te kunnen bereiken en misschien wel te helpen ben ik deze blog begonnen. Via deze weg wil ik mijn ervaringen van het afgelopen half jaar en de stappen er naar toe graag delen met jullie. De tips & tricks die ik gaandeweg heb geleerd. Lekkere recepten die ik heb gevonden, delen met jullie en interessante artikelen delen.

Ik ontvang graag jullie feedback, dus laat een bericht achter.

Groetjes Jennifer

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Fout: geen berichten gevonden.

2 Comments

 • Reply Ilana Tummers 7 september 2015 at 09:43

  Hey,

  Met veel belangstelling lees ik regelmatig je blogs….Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar hoe jouw voedingspatroon er zo’n beetje uit ziet op een dag? Ik wil zelf ook gaan beginnen met afvallen (is ook hard nodig) en sporten maar ik weet niet goed wat ik aan moet met mijn voeding en wat ik het beste voor producten kan eten…Suikers schrappen snap ik natuurlijk wel maar verder?

  Groetjes, Ilana

  • Reply Jennifer 7 september 2015 at 18:58

   Hi Ilana, wat leuk dat je mijn blogs leest! 🙂 Op mijn blog heb ik een week lang bijgehouden wat ik eet in een week. En binnenkort update ik weer een nieuwe week. Misschien haal je daar wat inspiratie vandaan. Ik eet zo min mogelijk bewerkte producten. Dus geen eten uit pakjes of zakjes en zoveel mogelijk biologisch. Ik heb vooral gekeken naar wat goed werkt bij mij, en dat is niet elke maaltijd koolhydraten en meer eiwitten en vetten. Kijk ook eens hoe je reageert op brood en melk bijvoorbeeld. Ik weet niet of je brood eet, maar het kan zijn dat je lichaam zich daar niet zo prettig bij voelt. En dat is eigenlijk de grootste boodschap: luister naar je lichaam, waar voel je je echt prettig bij. Voedt het in plaats van alleen te vullen. En ga vooral sporten (meer bewegen)! Daar word je lijf heel blij van:) Hopelijk heb je een beetje op weg geholpen. Groetjes Jennifer

  Leave a Reply