baby

5 x originele kraamcadeaus

25 april 2017
De O is van Oliver

Als je op kraamvisite gaat, kan het best lastig zijn om een origineel cadeau te vinden. Nu zit je met kleertjes of en boek altijd goed, althans bij mij ūüėČ Baby’s groeien zo hard¬†dat ze snel uit hun kleren groeien¬†en voor je het weet stop je de kleinste maatjes alweer in een box op zolder. Als¬†je op kraamvisite gaat, dan is kleding altijd leuk om te geven. Als je kleding geeft, geef dan vooral een groter maatje, maar houd rekening met de seizoenen. Een trui krijgen die het kindje pas aankan als het zomer is, is niet erg handig, en vooral zonde van die leuke trui! Kleding en boeken zijn altijd een veilige keuze die in de smaak vallen bij de nieuwbakken ouders. Ben je op zoek naar origineel cadeau? Ik geef je graag vijf tips van cadeaus die ik heb gekregen of in de kraamweek uiteindelijk zelf kocht.

Kipkep Woller

Kipkep Woller

Kipkep Woller

Over dit product ben ik heel enthousiast! Ik heb geen aandelen, gewoon enthousiast. Een Kipkep Woller is een pittenzak die je in de magnetron kunt opwarmen. Handig voor als je baby krampjes heeft. Je legt de Kipkep op het buikje van je baby en dat geeft hem verlichting. Geen wondermiddel hoor, maar het kan fijn zijn om toch iets voor je baby te kunnen doen in de ellende die krampjes heet. De pittenzak¬†kocht ik zelf toen Oliver zo’n 3 weken oud was en ik heb tot week 12 gebruikt. Daarna heeft mijn neefje Riv er nog veel baat bij gehad. De Kipkep Woller kost ‚ā¨19,95 en heeft verschillende uitvoeringen. Je koopt hem bijvoorbeeld bij Prenatal of BabyDump.

Baby Shower Glove

Baby Shower Glove

Baby Shower Glove

Tijdens mijn babyshower kreeg ik een¬†babybadje cadeau, helaas bleek na twee baddersessies dat het badje te laag was voor ons. Wij zijn allebei best lang met ons 1,83m en 1,97m. Dan maar met Oliver onder de douche. Alleen dat durfde ik helemaal niet. Zo’n klein baby’tje dat helemaal glibberig wordt van het water en zeep. Ik was veel te bang om hem te laten vallen. Dus zocht ik naar een andere oplossing en al googlend kwam ik erachter dat de Baby Shower Glove bestaat. Een grote washandachtige handschoen die je aantrekt en waarmee je je grip op je baby versterkt. De handschoen is een van een Nederlandse ontwerper en is te verkrijgen in vier leuke uitvoeringen.
De eerste keren douchte vooral Niels met hem, totdat ik het vertrouwen kreeg dat ik hem niet zou laten vallen. We hebben er de eerste maanden ontzettend veel plezier van gehad. De Baby Shower Glove¬†is¬†te koop voor ‚ā¨13,95 (excl. verzendkosten).

De O is van Oliver

De O is van Oliver

Wat was hij klein.

Tijdens mijn kraamtijd kwam ik dit shirtje tegen in een vlog van De Huismuts. Ik vond het shirt zo leuk dat ik het gelijk bestelde voor Oliver. Dit kekke shirt kun je kopen bij Oh My Goody en het kost ‚ā¨23,95. Het shirt is in het wit of zwart te verkrijgen, met lange mouw of als T-shirt. Sowieso is het de moeite waard om een kijkje te nemen op haar website want ze verkoopt echt hele leuke¬†kleding, accessoires en speelgoed.

Babybillenzalf van Dr. Leenarts

Babybillen zalf Dr. Leenarts

Babybillen zalf Dr. Leenarts

Ik was al een keer eerder op mijn blog lyrisch over een product van Dr. Leenarts en niet zonder reden: het zijn ontzettende fijne producten zonder toegevoegde parfum en parabenen. Toen had ik het over de zonnebrandcr√®me, maar nu wil ik het hebben over de babybillenzalf. Misschien is dit cadeau een beetje een vreemde eend in de bijt, maar nieuwbakken mama’s zullen je dankbaar zijn. De billetjes van een pasgeboren baby krijgen nogal wat te verduren en krijgen soms uitslag. Deze zalf is echt een uitkomst tegen rode billen en uitslag. De babybillenzalf van Dr. Leenarts bevat namelijk 3 keer mee zinkoxide dan gewone zalven bijvoorbeeld Sudocr√®me. De producten van Dr. Leenarts zijn onder andere te koop bij Etos, de babybillenzalf kost¬†‚ā¨11,95.

Het eerste bestek

Al lijkt een vast hapje nog een ver-van-je-bed-show als¬†je net een baby’tje hebt, maar dit cadeau viel heel erg in de smaak bij ons. Van dierbare vrienden ontvingen wij namelijk Oliver’s eerste bestek. Een prachtig zilveren bestek dat is ingegraveerd met zijn eigen naam.

Oliver's eerste bestek

Oliver’s eerste bestek

Met zijn naam ingegraveerd

Een zilveren kinderbestek kost rond de ‚ā¨25,- plus de kosten van het ingraveren. Een cadeau waar je nog tot ver na de kraamtijd plezier van hebt!

Heb jij nog leuke tips? Laat ze vooral achter in de comments!

No Comments

Leave a Reply