baby

Hoera! Oliver Seppe is geboren!

5 juli 2016
Oliver Seppe

Donderdag 23 juni om 20:51 uur is onze zoon Oliver Seppe geboren. Ik ben met 37 weken en 1 dag ingeleid vanwege zwangerschapscholestase. En het was veiliger voor de baby om geboren te worden dan bij mij in de buik te blijven. De bevalling ging redelijk voorspoedig en ik ben er zonder al te veel kleerscheuren van afgekomen ;-). Oliver was bij de geboorte 49 cm, 3325 gram. Een echte ukkepuk. Ik had helemaal geen maat 50 in huis, dus die heb ik nog snel moeten aanschaffen, want hij zwemt in maatje 56.

NIels & Oliver

Trotse papa voor het eerst met zijn zoon

P.S. Voor diegene die mij volgen via Instagram weten dat Niels en ik nogal een heftige en turbulente kraamweek achter de rug hebben. Waar ik misschien ooit nog eens over blog, om alles te kunnen verwerken. 

No Comments

Leave a Reply