bucketlist

Tattoo zetten – Bucketlist #1

7 augustus 2015

Ergens in november vatte ik het plan om een tatoeage te zetten, als ik mijn streefgewicht zou bereiken. Ik heb mijn streefgewicht nog niet bereikt, maar deze tattoo is een mooie motivatieboost voor de laatste kilo’s! Maar wat wilde ik dan en vooral waar? Al snel wist ik dat het op mijn onderarm moest komen. Ik wilde iets met het woord ‘defeat’. Ik heb namelijk het gevoel alsof ik mezelf heb verslagen. Maar de klank van het woord ‘defeat’ alleen vond ik te negatief. In februari was ik met twee vriendinnen in Londen en zag daar in een prachtige kerk op de muur staan ‘defeat into victory‘ – nederlaag in overwinning. En toen ik dat zag had ik daar een aha-moment, dit was de tekst die ik zocht! Want zo voelt het de afgelopen 1,5 jaar echt. Ik heb mezelf overwonnen. En vandaag was het zover! 

In de auto, zenuwachtig, maar dat probeer ik te verbloemen :)

In de auto, zenuwachtig, maar dat probeer ik te verbloemen 🙂

Aangekomen in de tattoo-shop. Ik heb mijn tattoo laten zetten bij Tattoo Steef in Uithoorn

Aangekomen in de tattoo-shop. Ik heb mijn tattoo laten zetten bij Tattoo Steef in Uithoorn

Nerveus glimlachje

Nerveus glimlachje

Positie bepalen

Positie bepalen

Kriebelssss..... Ik was ontzettend zenuwachtig, vooral voor het onbekende dat ging komen

Kriebelssss voordat hij begon….. Ik was ontzettend zenuwachtig, vooral voor het onbekende dat ging komen

Work in progress!

Work in progress!

Hij is af! Big smile!

Hij is af! Big smile!

Ik denk niet dat die glimlach nog van mijn gezicht af gaat de komende dag. Dit is de ultieme kroon op het snoeiharde werken van de afgelopen 1,5 jaar. En als ik het straks een keer niet zie zitten, dan hoef ik maar naar mijn arm te kijken om te weten waar ik het voor gedaan heb. Ik wil NOOIT meer terug naar vroeger. Bucketlist #1 is klaar!

3 Comments

 • Reply Marijke I easydailyfood 7 augustus 2015 at 21:59

  Wat ontzetten gaaf. Mooie tekst! Bijzonder om op deze manier je prestatie te vieren.

 • Reply Emma 8 augustus 2015 at 10:20

  Wauw Jen!!! Wat onwijs gaaf en prachtige tattoo!!! Gefeliciteerd met alweer een mooie mijlpaal meid! Xx

 • Reply Desléy 10 augustus 2015 at 10:22

  Super tof! En super gave plek.
  Tattoos werkt verslavend. Haha! Inmiddels heb ik er 4.

 • Leave a Reply