afvallen bucketlist sporten

Onder de 90 kilo! – Bucketlist #4

21 januari 2015

Ik heb net na mijn verjaardag in juli een bucketlist gemaakt, tien dingen die ik wil doen/bereiken voor ik 28 word. Eén van die dingen was: een bepaald gewicht op de weegschaal zien. Dat klinkt lekker vaag. Maar ik wilde graag voor mijn verjaardag onder de 90 kilo zijn. En vandaag heb ik deze mijlpaal bereikt: ik ben onder de 90! WOOHOOOO! *doet vreugdedansje*.

Work that body!

Work that body!

Het trainen in de gym begint echt zijn vruchten af te werpen. Gisteren had ik opnieuw een meting bij Marc. Toen ik begon bij Marc woog ik 94,8 kilo. Mijn vetvrije massa is toegenomen van 59,8 kilo naar 61,5 kilo. En mijn vetmassa is afgenomen van 35 kilo naar 29,2! Dat is bijna 6 kilo! Mijn vetpercentage is van 35,9% naar 32,2% gegaan. Een prestatie om ontzettend trots op te zijn. Nu ik mijn doel gehaald heb, ga ik een nieuw doel stellen. Ik ga proberen om voor mijn 28e verjaardag 84 kilo te wegen. Misschien is dit te veel gevraagd, of juist niet. Het is geen wedstrijd, slechts een doel. En als ik het niet haal vóór mijn verjaardag dan heb ik zeker niet gefaald. Langzame vooruitgang is ook vooruitgang!

4 Comments

 • Reply Lisa 21 januari 2015 at 11:41

  Wat goeeeeed! 😀 Geeft ook weer wat meer motivatie hier. Zet ‘m op!

  • Reply Jennifer 25 januari 2015 at 14:17

   Dank je wel!

 • Reply willemijn 21 januari 2015 at 11:55

  SUPER!!!! Die doelen zijn ook wel lekker concreet. Daar leer ik echt van!! #Inspiratie !!

  • Reply Jennifer 25 januari 2015 at 14:21

   Graag gedaan! Baby steps. Dat werkt voor mij en helpt meerdere mensen merk ik.

  Leave a Reply