bucketlist persoonlijk

Bucketlist, 10 dingen die ik wil doen voor mijn 28e verjaardag

26 augustus 2014

Ik ben vandaag een maand 27. Vlak na mijn verjaardag besloten Niels en ik een bucketlist te maken. 10 dingen die we dit jaar willen doen/beleven. 10 bijzondere, gave of sportieve dingen die dit nieuwe levensjaar een extra boost geven. Een voorwaarde is dat het niet een buitenlandse reis mag zijn, dat is financieel niet haalbaar, want we gaan al een heel gave reis maken naar Florida in oktober.

  1. 5k hardlopen in een wedstrijd – op 30 november rende ik mijn eerste wedstrijd
  2. Mijn oma opzoeken – 25 oktober bezocht ik mijn oma
  3. cursus Photoshop doen – 2 juni ben ik een online cursus gestart
  4. meedoen met Mudmasters 6k – 8 maart was het zover!
  5. 1 maand lang geen kleding, schoenen, extra’s oid kopen – Mission failed!
  6. naar een sterrenwacht om naar de sterren te kijken
  7. een bepaald getal op de weegschaal zien – 21 januari zag ik de weegschaal onder de 90 kilo duiken
  8. rondje Ringvaart fietsen op een racefiets – 19 juli ga ik fietsen
  9. dolfijnen in het wild spotten (Florida) – 6 oktober kwam deze droom uit
  10. een diner organiseren voor vrienden – 22 december 2014 (een vervroegd kerstdiner)

Memorabele momenten die ik hier graag deel.

No Comments

Leave a Reply